besök oss

Göteborgs Konsthall, foto Hendrik Zeitler.

Välkommen till göteborgs konsthall!

Göteborgs Konsthall ligger vid Götaplatsen i centrala Göteborg. Här kan du se utställningar med samtidskonst och ta del av ett brett programutbud för alla åldrar. Välkommen!

Information med anledning av coronaviruset

Du som är frisk är välkommen att besöka oss, men var extra noga med handhygien och tänk på att hålla avstånd. Är du inte frisk vill vi att du avstår ditt besök av hänsyn till dina medmänniskor.

Under hösten tar vi återigen emot skolklasser. Läs mer om vad som gäller för lärare och skolklasser här.

Vi följer myndigheternas uppdateringar och rekommendationer. För mer information se till exempel Folkhälsomyndighetens information om covid-19 och myndigheternas samlade information på krisinformation.se.

Öppettider under utställningar

Måndagar: Stängt
Tisdagar: 11 – 18
Onsdagar: 11 – 20
Torsdagar: 11 – 18
Fredagar: 11 – 17
Lördagar: 11 – 17
Söndagar: 11 – 17

Stängda dagar och särskilda öppettider 2021

Konsthallen har stängt långfredag, påskafton, 1 maj, midsommarafton och midsommardagen, julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen.

Under Kulturnatta 29 oktober: Öppet 11 – 17 och 18 – 22.

Fri entré

Göteborgs Konsthall har alltid fri entré.

Hitta hit

Du hittar oss högst upp på Götaplatsen, mellan Göteborgs konstmuseum och Konserthuset, i centrala Göteborg. Ta spårvagn 4 eller 5 till hållplats Valand eller Berzeliigatan. Du kan också åka med spårvagn 3, 7 eller 10 till Valand. Med buss 18, 52 och 55 kommer du ända upp till Götaplatsen. Läs mer på Västtrafik.

Karta