En föreställning för de minsta

Välkommen till en sinnlig föreställning om Liv som väntar, funderar och föreställer sig. En sinnlig och musikalisk föreställning, rik på färg, form och kontraster. Där ord blir poesi, rim och rytm.

Liv funderar. Vad ska Liv bli? Hur ska Liv bli? När ska Liv bli? Snart. När som helst. Inte lång tid kvar nu. Liv fixar och håller på. Liv vet inte riktigt var hon befinner sig. Det är lite som i ett väntrum kanske? Förbereder sig. Lite nervöst är det. Föreställer sig, funderar och provar. Hur det kan tänkas bli? Livet. Kanske finns det fler Liv? Med armar och ben. Eller vingar. Kanske flyger livet förbi. Eller springer? Vem ska Liv bli? Kunglig? Röd? En clown? En drömmare? Kanske är livet stilla. Som mitt i natten? Eller livat? Som en fest? Livet är en fest? Med dans och glada färger.

Inför besöket: Ingång via Ekmansgatan 8 (Konsthallens baksida) Dörren öppnas 15 minuter före föreställningarna. Föreställningen är cirka 20 min lång. Barnvagnsparkering finns i konsthallens garderob där det även finns ett WC med skötbord.

Tio stycken barn och en medföljande vuxen på varje barn är maxantalet för denna aktivitet.

Bokning

Bokning sker via: bokningar.konsthall@kultur.goteborg.se

Fler tillfällen

Inga kommande aktiviteter

Läs om
utställlningen