Aktiviteter
Tors 30 maj
10:00–10:30

Liv väntar – en föreställning för de minsta

Datum Tors 30 maj
Tid 10:00–10:30
Entré Fri entré
Plats Göteborgs Konsthall
Besöksinfo
Google
Liv väntar – en föreställning för de minsta Bild: Ulrica Flach.

Välkommen till en sinnlig föreställning om Liv som väntar, funderar och föreställer sig. En sinnlig och musikalisk föreställning, rik på färg, form och kontraster. Där ord blir poesi, rim och rytm.

Liv funderar. Vad ska Liv bli? Hur ska Liv bli? När ska Liv bli? Snart. När som helst. Inte lång tid kvar nu. Liv fixar och håller på. Liv vet inte riktigt var hon befinner sig. Det är lite som i ett väntrum kanske? Förbereder sig. Lite nervöst är det. Föreställer sig, funderar och provar. Hur det kan tänkas bli? Livet. Kanske finns det fler Liv? Med armar och ben. Eller vingar. Kanske flyger livet förbi. Eller springer? Vem ska Liv bli? Kunglig? Röd? En clown? En drömmare? Kanske är livet stilla. Som mitt i natten? Eller livat? Som en fest? Livet är en fest? Med dans och glada färger.

Ålder: 0 – 11 månader och vuxen vårdnadshavare.

Max antal: 10 st barn och 1 medföljande vuxen.
Bokas 1 vecka före genomförande datum e-mejl: bokningar.konsthall@kultur.goteborg.se

Inför ditt besök: Ingång via Ekmansgatan 8 (Konsthallens baksida). Dörren öppnas 15 minuter före föreställningarna. Föreställningen är cirka 20 min lång. Barnvagnsparkering finns i konsthallens garderob där det även finns ett wc med skötbord.

Välkommen!

läs mer om utställningen