Aktiviteter
Fre 27 okt
18:00–22:00

kulturnatta med dj, visning och workshop

Datum Fre 27 okt
Tid 18:00–22:00
Entré Fri entré
Plats Göteborgs Konsthall
Past occasion
kulturnatta med dj, visning och workshop

Välkommen till Göteborgs Konsthall under Kulturnatta!

Gå på visning av utställningen forms of the surrounding futures, ta del av Ruby Nilssons spegling av konstnären P. Staffs verk On Venus i utställningen, skapa i Öppen verkstad och upplev ett ösigt DJ-set med KABLAM & Your Planet Is Next på Götaplatsen, utanför konsthallen.

Medverkande:

Ruby Nilsson är dramatiker, regissör och skribent utbildad vid Det Kongelige Danske Kunstakademi. Hennes arbeten kretsar kring relationen mellan text, genus och kropp, med fokus på trans som estetik och filosofi.

KABLAM började sin karriär som DJ 2013, och är kanske mest känd som en av residenterna på Berlin-baserade Janus, tillsammans med M.E.S.H och Lotic. KABLAM intresserar sig för maximalism, detaljerade rytmer, sampling och maskininlärning.

Your Planet Is Next även känd som Arvid Wretman, är en producent, DJ, live-artist, visuell konstnär. Wretman har släppt musik på bland annat Studio Barnhus, Red Curls, Opal Tapes, och på det egna skivbolaget Gröna Stugans Väg.

Program:

18.00 – Dörrarna öppnas.

18-20 – Öppen Verkstad för hela familjen.

18.30-19 – Visning: forms of the surrounding futures.

19.15-19.45 – Performance: Ruby Nilsson speglar On Venus av P. Staff.

20-21.30 – DJ-set: KABLAM & Your Planet Is Next spelar utomhus på Götaplatsen. Vi bjuder på varm dryck!

Välkomna!

Inför besöket: Begränsade platser till Performance: Ruby Nilsson speglar On Venus av P. Staff och Visning: forms of the surrounding futures så kom i god tid.

DJ-set: KABLAM & Your Planet Is Next kommer att spela utomhus så varma kläder är att rekommendera. Vi bjuder på varm dryck.

Läs om
utställlningen