Sportlovsaktivitet: Snapchat-stafett!

Torsdag 15 februari 2018, 13 - Fredag 16 februari 2018, 16

Snapchatworkshop på Göteborgs Konsthall under sportlovet 2018!

Gillar du att fotografera, skriva och är nyfiken på hur de är att vara konstnär? Har du lust att göra en film tillsammans med andra? Välkommen på Snapchat-stafett på Göteborgs Konsthall!

Under den här workshopen använder vi appen Snapchat på ett lite annorlunda sätt, och skapar en collagefilm – tillsammans!

Vad är då en Snapchat-stafett? Vi kommer att arbeta på samma sätt som när man gör ritleken: en person börjar rita en figur, pappret viks och den andra fortsätter – ovetandes om hur den första figuren såg ut. Men istället för att göra det med papper och penna använder vi Snapchat. Alla bidrar med sina delar och tillsammans skapar vi en helt unik sorts collagefilm.

Workshopledare är konstnärerna Anna Kinbom och Rut Karin Zettergren. De ingår i konstnärsgruppen 0s+1s, som medverkar i utställningen Mozart’s Ghost. Anna och Rut Karin är helt sålda på Snapchat, och kommer stegvis att leda dig fram under workshopen och ge tydliga instruktioner till vad du ska göra. Du behöver inte känna till Snapchat sedan tidigare, eller vara van vid att gå på workshops.

När: 2-dagars workshop – torsdag 15 feb och fredag 16 feb kl. 13.00 – 16.00
Ålder: Från runt 11 år och uppåt
Anmälan: Vi har 15 platser, och det finns fortfarande några kvar! Anmäl dig till senja.salander@kultur.goteborg.se för att säkra din plats. Det går också att komma förbi på torsdagen för att se om det finns platser kvar.
Övrigt: Vi bjuder på frukt och macka
Plats: Läsrummet, Göteborgs Konsthall, Götaplatsen
Språk: Svenska