Öppen verkstad – Höstlovsspecial

Lördag 3 november 2018, kl. 12 - 15

Dagboksbroderi med Anna Bauer

Äntligen lov! Är du sugen på att skapa? Självklart har vi Öppen verkstad även på Höstlovet! Den här lördagen har vi två roliga aktiviteter för barn och unga, dagboksbroderi med konstnären Anna Bauer och en dramatiserad visning av utställningen Innan vi glömmer med skådespelaren Ulrica Flach. Du behöver inga förkunskaper, kom bara förbi!

Kl 12-15  Öppen verkstad:  Dagboksbroderi med konstnären Anna Bauer.

Inspirerade av utställningen Innan vi glömmer  får du testa att göra dagboksbroderi under ledning av Anna Bauer.  På ett lekfullt sätt får du använda collageteknik och utforska hur olika material kan kombineras med stygn och text till personliga dagboksbroderier.  Anna Bauer är konstnär/konsthantverkare med textil som huvudsakliga arbetsmaterial.

Kl 14-14.45  Dramatiserad visning: När farmor Stina var liten med Skådespelaren Ulrica Flach.

En visning utifrån ett barns perspektiv. Visningen har sin utgångspunkt i utställningen Innan vi glömmer, ur några fotografier av konstnären Helga Härenstam där hon följt sin farmors fotspår med hjälp av ett fotoalbum. Där finns också en kista som farmodern hade med sig på sin Afrikaresa …Vad finns i kistan? Om både rädsla, utanförskap och empati, fritt framlekt ur lite fakta och mycket fantasi! Ulrica Flach är frilansande skådespelare med lång erfarenhet av lektioner och visningar för barn och alla åldrar.

Ålder: Alla åldrar.
Fri entré, drop in!

Välkommen!