Träffa konsthallens chef Ann-Sofi Roxhage och vår nya konstnärliga ledare Petra Johansson! Efter drygt 100 år på Götaplatsen är nu planen att Göteborgs Konsthall ska flytta till Slakthuset i Gamlestan.

De nya lokalerna kommer att ge helt nya möjligheter för verksamheten men flytten väcker förstås många olika känslor och tankar – både bland personal och bland besökare. Vad tänker ni i Seniorklubben?

I maj i år började konsthallens nya konstnärliga ledare Petra Johansson ett förordnande på 4 år. 4 år som innebär både tid på Götaplatsen, tid utan en egen fast plats och en kort tid i Gamlestan. Det är en speciell tid och en rejäl utmaning för Petra att ta sig an. Vid denna träff får ni möta henne och höra hennes tankar om detta, samt träffa konsthallens chef Ann-Sofi Roxhage, som berättar mer om flytten till Gamlestan.

OBS! Vi kommer att hålla till i konsthallens ateljé där det inte ryms en större grupp, så vi kör vi samma upplägg i två grupper. Vid föranmälan – skriv vilken av tiderna du vill komma.

Maxantal per grupp: 18 personer

Föranmälan: elisabet.udd@kultur.goteborg.se eller 031-368 34 53

Fler tillfällen

Inga kommande aktiviteter

Läs om
utställlningen

Det finns inga utställningar