Digital visning: Laleh Kazemi Veisari

Tisdag 9 mars 2021, kl. 15 - 15:15

Laleh Kazemi Veisari, Yrsel, installation. Foto: Hendrik Zeitler.

Konsthallen är fortfarande stängd, men på tisdag 9 mars klockan 15 livesänder vi från Laleh Kazemi Veisaris utställning Yrsel på Instagram.

Strax innan vi stängde i höstas på grund av covid-19 presenterade vi Laleh Kazemi Veisaris utställning Yrsel i oktagonen på konsthallen, som en del av utställningsprojektet Untitled. Tyvärr hann den bara visas i knappt två veckor, men nu har du chansen att följa med på en digital visning av utställningen på vårt Instagramkonto.

Yrsel tar sin början i en inställd resa. Här presenteras en rörelse mellan de platser som konstnären planerat att besöka, navigerad efter muntliga historier, bilder och erfarenheter. Samtidigt skildras hur livet präglas av pandemins påtvingade orörlighet och en vardag som satts ur spel. Genom till synes disparata fragment från personliga minnesskärvor och spår av geopolitiska omvälvningar sammanlänkar Kazemi Veisari tid och rum.

Visningen sker på Göteborgs Konsthalls Instagramkonto och är ca 10-15 minuter lång. Du är välkommen att ställa frågor i chatten under visningen. Efter visningen ligger filmen kvar på Instagram, så du kan se den i efterhand.

Välkommen att titta!