Stort sommarvernissage: Vet din mamma var du e?

forza rosa fluff

Traditionsenligt öppnar vi vår sommarutställning med ett stort vernissage och fest på vår gård! Det blir konst, DJ:s, performance, servering och mingel. Välkommen!

Den 9:e juni blir det vernissage och sommarfest på Göteborgs Konsthall. Kvällen inleds med ett performance av Klas Eriksson på Götaplatsen. Sedan tar vi oss in till utställningen inne i konsthallen – och till vår grönskande gård för en sommarfest.

Hålltider för kvällen:
17.45: Performance av Klas Eriksson på Götaplatsen. Kom i tid!

18:00: Dörrarna till konsthallen slås upp. Vi hälsas välkomna av Ann-Sofi Roxhage, enhetschef för Göteborgs Konsthall, och hör intendent Alida Ivanov berätta om utställningen.

Därefter blir det dj:s, servering, mingel och fullt med trevligt folk fram till kl 22.

Lineup:
Dj: Luke Eargoggle (Göteborg)
Luke Eargoggle är elektrolegenden som har förtrollat och förhäxat lyssnare och dansare världen över. Han har släppt på bolag som Bunker och Börft, och med sitt egna Stilleben Records har han dessutom släppt ett femtiotal viktiga vinyler, med sig själv och andra likasinnade. Lyssna på Luke Eargoggle här.

Dj: Vero Veramente (Stockholm)
Vero Veramente är producent och dj och ingår i kollektivet Top Nice som är en plattform, label och klubb i Stockholm och London. Hon har en förkärlek till underjordisk hip hop, booty bass och old school techno. Lyssna på Vero Vermanente här.

Live på Folk vid midnatt: Johan Zetterquist (Göteborg)
Konstnären och dronenoisemakaren Johan Zetterquist gör en unik spelning i Foajén på Folk. Hans debutalbum släpps snart på iDEAL Recordings och är inspelat i Berlin och Göteborg. Läs mer om Johan Zetterquists konstnärsskap här.

Konserten med ULTRA SATAN är tyvärr inställd

Fri entré – öppet för alla. Välkommen!

Vernissaget sker i samarbete med restaurang FOLK och iDEAL.

Läs mer om ”Vet din mamma var du e?” här

Se Facebookeventet här

One response to “Stort sommarvernissage: Vet din mamma var du e?

Comments are closed.