Anmäl dig till Art Camp nu

Art camp bred

Är du 12-15 år? Gillar du att rita och måla? Kul! Då kan du bli en av de som får arbeta med olika konstnärliga material och tekniker på Göteborgs Konsthall och Göteborgs konstmuseum i sommar!

Under vecka 26 hålls Art Camp på Götaplatsen. Det är ett slags dagläger med skapande workshops måndag till fredag. Vi håller till på Göteborgs konstmuseum och Göteborgs Konsthall, och du kommer under veckan att få lära känna konsten som finns här. Speciellt den som visas i de utställningarna Stadslandskap – Fragment, minnen, visioner och Klas Eriksson – Vet din mamma var du e?.

Varje dag hålls workshops där du får arbeta i olika material och tekniker: lera, ståltråd, teckning, papier maché, graffiti och stubintråd. Vi kommer att jobba både i grupp och själva. Det viktiga är inte att det blir fint, utan att testa något nytt och lära sig mer. Sista dagen bjuder vi in kompisar och familj och visar vad vi har gjort!

Allt under veckan är helt gratis. De som leder workshopsen kommer att prata svenska men kan också arabiska och somaliska.

Lunch ingår varje dag (meddela i anmälningsformuläret om det är något du inte kan äta).
Ta gärna på dig kläder som du inte är så rädd om och som du kan vara ute i.

Dagar och tider
Uppstartsträff: 9 juni kl 16:00-19:00
Workshops: vecka 26, måndag 26 juni – fredag 30 juni kl 10-15

Anmälan
Det finns 16 platser, de som anmäler sig först får en plats! Sista anmälningsdag är onsdagen den 7 juni. De som blir antagna får svar under dagen den 8 juni. Då skickar vi mer information om samlingsplats med mera.

Anmäl dig via vårt webbformulär här: http://bit.ly/2qvlaui
Har du frågor? Maila: philippa.nanfeldt@kultur.goteborg.se

Art Camp genomförs med stöd från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.