Information med anledning av coronaviruset

Håll avstånd – för din och andra besökares trygghet!

Fortsatt öppet

Göteborgs Konsthall har fortsatt öppet. Tillsvidare gäller de anpassade öppettiderna tisdag-söndag klockan 12–17. Om du är frisk och symptomfri är du varmt välkommen att besöka oss. Vi ber dig vara extra noga med handhygienen och att du håller avstånd till andra besökare och vår personal.

Färre besökare samtidigt

Konsthallen följer beslut om att begränsa möjligheten till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Vår personal ser till att inte för många personer vistas i våra lokaler samtidigt. Vi ber om förståelse för att du kan få vänta en stund innan du får komma in på konsthallen.

Anpassad programverksamhet

Vi har anpassat vårt program till rådande omständigheter. De flesta av programpunkterna har begränsat antal deltagare, flera har föranmälan, en del program är digitala. Vi kommer inte att ha någon handledd Öppen verkstad under hösten, men verkstan står öppen under våra öppettider och du är varmt välkommen att komma förbi att skapa på egen hand. Vi har ett maxantal för besökare i verkstan på 10 personer.

För mer information se till exempel Folkhälsomyndighetens information om covid-19 och myndigheternas samlade information på krisinformation.se.

Senast uppdaterad 2020-10-02.