Information med anledning av coronaviruset

Håll avstånd – för din och andra besökares trygghet!

Fortsatt öppet

De nya riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten som gäller från 29 oktober innebär att vi ska avstå från att vistas i inomhusmiljöer där många samlas. Göteborgs Konsthall håller fortfarande öppet enligt beslut i Göteborgs Kulturnämnd, men vi följer restriktionerna som gäller antalet besökare noga. Tillsvidare gäller de anpassade öppettiderna tisdag-söndag klockan 12–17.

Färre besökare samtidigt

Vi följer restriktionerna om max 50 personer och ser till att den sociala distanseringen upprätthålls. Vi har luftiga lokaler och vår personal ser till att inte för många personer vistas i lokalerna samtidigt.

Anpassad programverksamhet

Vi har anpassat vårt program till rådande omständigheter. Programpunkterna har begränsat antal deltagare, flera har föranmälan, en del program är digitala. Vi kommer inte att ha någon handledd Öppen verkstad under hösten, men verkstan står öppen under våra öppettider och du är välkommen att komma förbi att skapa på egen hand. Vi har ett maxantal för besökare i verkstan på 10 personer.

För mer information se till exempel Folkhälsomyndighetens information om covid-19 och myndigheternas samlade information på krisinformation.se.

Senast uppdaterad 2020-10-30.