Göteborgs Konsthall söker tekniker

konsthallenteknikersmal

Nu söker vi en tekniker till Göteborgs Konsthall. Välkommen med ansökan senast 22 oktober 2017!

Arbetsbeskrivning

Göteborgs Konsthall planerar att etablera sig i nya lokaler med en ny geografisk placering i staden. En del av arbetsuppgifterna kommer att bestå i planering av de tekniska delarna av de nya lokalerna. Som tekniker kommer du att arbeta tillsammans med flera olika funktioner med teknikstöd inom hela sektorn. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att du kommer:

• planera och koordinera arbetet med installation av olika konstutställningar och projekt tillsammans med intendent/projektledare
• arbeta med inre underhåll och den långsiktiga utvecklingen av enhetens lokaler, bl.a. ur tillgänglighetssynpunkt
• vara kontaktperson gentemot fastighetsförvaltare
• arbeta med systematiskt brandskyddsarbete i enhetens lokaler
• utveckla verksamhetens arbetsmetoder samt verktyg, redskap och maskinpark för att säkerställa att arbetet sker enligt arbetsmiljölagen
• arbeta med inköp av material och tjänster till de olika projekten

Kvalifikationer

Erfarenhet av utställningstekniskt arbete, såväl planering och genomförande, är ett krav. Det innebär att du har goda färdigheter i hantering och programmering av utställnings- och scenteknik. Vidare har du kunskap om olika utställningsmaterial samt förståelse för arbete med konstobjekt och ömtåliga föremål. Vi ser även att du har kunskap om säkerhetsarbete i publika miljöer. Utbildning inom området är meriterande, gärna inom hantverk eller motsvarande.

Personliga egenskaper:
Som person är du noggrann och strukturerad och sätter säkerheten i främsta rummet. Du har förmåga att omsätta tankarna bakom utställningar till visuella lösningar och har ett intresse för att testa nya arbetsmetoder för att skapa bättre upplevelser för utställningarnas besökare. Du har också en god kommunikativ förmåga och är samarbetsvillig för att på så vis kunna driva projekt framåt. Vi sätter stort värde på social förmåga och personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:  Tillsvidareanställning
Omfattning:   Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Omfattning: 80%
Tillsvidare

Läs annonsen på Göteborgs Stads hemsida.