2022.05.20
2022.09.04

Nina
bondeson

Välkommen!

Som besökare på Göteborgs Konsthall bjuds du in till en mängd aktiviteter som passar både barn, vuxna och äldre: guidade visningar, skapande i ateljén, konstnärssamtal, workshops, filmvisningar, performance och föreläsningar. Här hittar du kommande aktiviteter. Vi har alltid fri entré och det kostar heller inget att delta i våra programaktiviteter.

Aktiviteter

Urban konst

Urban Konst är en del av Göteborgs Konsthall som arbetar för att främja den urbana konsten i staden. Målet är att skapa en dynamisk konststad där fler kan påverka. Verksamheten arbetar konsultativt, genomför aktiviteter och konstnärliga projekt i syfte att driva den urbana konstens utveckling.

Läs mer

KREATIVA AKTIVITETER
FÖR alla åldrar

På konsthallen kan hela familjen hitta något spännande att göra – workshops, visningar och lovaktiviteter. Ateljén står alltid öppen under konsthallens öppettider och där kan du slå dig ner och skapa med det som finns framdukat

läs mer

Qalam tolkar
Nina Bondeson!

För utställningen Kom in, sa hon – mitt rum är en storms öga, bjöd vi in fem poeter och författare ur kollektivet Qalam att tolka Nina Bondesons utställning och konstnärskap. Det har blivit olika former av texter som du kan läsa och lyssna till i utställningen och här på vår hemsida.

Läs & lyssna